Indukce
Indukční vaření se vyznačuje vysokou účinností, která dosahuje 90 %, zatímco účinnost varné desky s topným tělesem je jen 55 % a plynové varné desky okolo 50 %. Díky indukční funkci se tepelná energie generuje na povrchu varných nádob, nikoli na povrchu varné desky, lze snížit také náklady na ventilaci a klimatizaci, tzn. soustředit co největší množství energie tam, kde je potřeba, a zabránit jejím plýtváním vlivem tepelných ztrát u tradičních varných technologiích.
Značky
Volně stojící / modulární indukční sporák se šesti plotýnkami
Volně stojící / modulární indukční sporák se čtyřmi plotýnkami
Volně stojící / modulární indukční sporák se dvěma plotýnkami
Revoluční elektrická indukční mobilní varná stolička s napouštěcím raménkem poskytuje maximální flexibilitu v jakémkoli gastronomickém provozu
Revoluční elektrická indukční mobilní varná stolička s napouštěcím raménkem poskytuje maximální flexibilitu v jakémkoli gastronomickém provozu
Indukční stolní vařič, slouží k dokonalému vaření jídla. Variabilita v 8-stupňovém výkonu Vám zaručí dokonalou kontrolu nad varným procesem. To je nejlepší komerční indukční...
Tento indukční gril s plochou horní části z nerezového plátu tloušťky 18 mm, má velmi rychlou schopnost zahřátí a obnovení teploty. Teplotu lze ovládat pomocí indukčního...