Keramický gril Monolith kombinuje tradici, design, inovace a nejpokročilejší technologii keramického grilování v jednom grilovacím zařízení. Multifunkční gril Kamado, se kterým můžete grilovat, udit, péct, restovat a vařit. Použijte svůj gril jako udírnu, pec na pizzu, položte grilovací plotýnku nebo houpejte wokem. Možnosti jsou neomezené.
VYVINUTO PRO
GRILOVÁNÍ
Kvalita, inovace, technologie, design a neomezené možnosti. To jsou základní prvky, díky nimž je Monolith tím, čím je dnes. Kamado, navržené v Německu, se vyvinulo v nejinovativnější gril na světě na dřevěné uhlí a nyní okouzluje fanoušky po celém světě svou neuvěřitelnou precizností, nekonečnými možnostmi nastavení a jedinečnými kulinářskými výsledky.
NOVÁ ÉRA
KERAMICKÝCH GRILŮ
Monolit není jen gril: je to postoj k životu. Naši nadšení fanoušci po celém světě každý den zveřejňují svá fantastická díla na sociálních médiích a žijí v hnutí Monolith Grill: Maso, pizza, zelenina, chléb, těstoviny … recept na úspěch je vždy stejný: zavřete víko, otevřete víko – perfektní výsledky.
PERFEKTNÍ GRILOVACÍ ZAŘÍZENÍ,
PRO FANTASTICKÉ VÝSLEDKY
Monolith znamená nadšení a vášeň – a to je patrné i na kvalitě našich zařízení. Díky neustálému vývoji našich systémů a materiálů je Monolith produktem věčné kvality. A protože tomu tak je, naše grily přicházejí s omezenou doživotní zárukou, s níž si můžete být jisti v každé situaci.
PŘESNÉ NASTAVENÍ
TEPLOTY
Díky své extrémně žáruvzdorné oceli vyžaduje Monolith jen velmi málo energie a jen velmi krátkou dobu k dosažení teploty, kterou můžete přesně ovládat. Navíc díky vynikající izolaci keramického pláště a přesně regulovatelnému přívodu vzduchu můžete snížit spotřebu uhlí o 25-50% ve srovnání s jinými grily na dřevěné uhlí.
PRO PROFESIONÁLY
NEBO PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ
Vzhledem k velké všestrannosti a nekonečnému výběru příslušenství je Monolith Kamado Grill dokonalým společníkem pro domácí použití, ale lze jej použít i v profesionálním stravování. V restauracích nebo na velkých festivalových cateringách je pro každou situaci možná volba optimální varianty grilu.
1. PŘÍMÉ GRILOVÁNÍ
Udělejte to jako profesionálové a grilujte přímo na žhnoucím dřevěném uhlí – buď na základním grilovacím roštu z nerezové oceli nebo na litinovém roštu. Bez ohledu na to, jakou strukturu zvolíte: žhavé uhlíky dodávají vašemu masu optimální chuť.
2. NEPŘÍMÉ GRILOVÁNÍ
Zde Monolith ukazuje svou skutečnou velikost. Jakmile zavěsíte deflektorový kámen do nerezového nosiče a umístíte jej přímo nad žhavé uhlíky, teplo se bude rovnoměrným způsobem šířit v grilu. Díky nepřímému ohni se jídlo připravuje obzvláště šetrně. Maso, ryby nebo drůbež – vše připraveno perfektně.
3. PEČENÍ
S kamenem na pizzu pečete křupavé tenké pizzy přímo nad ohněm, jako v italské peci na pizzu. Můžete snadno nastavit požadovanou teplotu až do 400 °C. Focaccia, chléb, tarte flambéé a dokonce i koláče nebo bábovka také dokonale dopadnou.